Tiny House Trafik Muayenesi

Tiny house muayene işlemleri müşterilerin en çok sorduğu soruların başında gelmektedir. Hayatımıza hızlı bir giriş yapmış olan Tiny House’lar, minimalize edilmiş ve doğayla iç içe bir yaşam vadetmesi ile ön plana çıkmaktadır. Altında römorku olan ve kolayca istenilen noktaya taşınabilen bu ruhsatlı mobil evlerin bazı resmi gereklilikleri de bulunmaktadır.

Tekerlekli ve sürekli olarak aracınız ile taşımayı düşündüğünüz bir tiny house ev modeline sahipseniz sizlerde Tiny House’unuzu yıllık olarak muayene yaptırmak ve muayene şartlarını yerine getirmek durumundasınız. 


Eğer sahip olduğunuz Tiny House bir arazi üzerinde sabit olarak konumlandırılırsa ve sürekli olarak taşınabilir durumda değil ise trafikten ayrılma yazısı alarak, Tiny house’unuzu araç statüsünden çıkarıp muayene zorunluluğunu kaldırabilirsiniz. Tiny House karavanınızı trafikten çekmek için ruhsatı ve plakası ile birlikte en yakın yetkili notere müracaat etmeniz gerekmektedir, ruhsatınıza trafikten çekildiğine dair bir ibare eklenecektir. 

Siz de kendiniz için en uygun seçimi yaparak hayallerinizdeki Tiny House’a ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz !